Næste malekursus er februar 2021.

Mine malekurser henvender sig til begyndere og let øvede.

Er du interesseret i at deltage i et ekspressivt malekursus, hvor vi giver den max gas med pensler, farver m.v., så kontakt mig for yderligere information.

Jeg underviser kursister på små intense hold, da jeg ønsker, at der er masser af tid til individuel sparring med den enkelte kursist på mine malekursus. Jeg giver alt, hvad jeg har i mig for, at du udvikler dig max, når du er hos mig. Det sker i et trygt, sjovt og energetisk miljø, hvor der er masser af tid til at introducere dig til det ekspressive abstrakte maleri.
Mange føler, det kan være svært at “angribe” det store hvide lærred, men ved hjælp af simple teknikker hjælper jeg dig i gang – det er SJOVT, og vi skal gi´ den max gas sammen 🙂
Et ord der går igen, når jeg spørger mine kursister, hvad de får ud af at komme på malekursus hos mig er, at der er en god energi og stemning på mine hold, samt at jeg har en meget stor indfølingsevne overfor den enkelte. Jeg guider dig i den retning, der er rigtig for dig og din kreative proces, og jeg har øje for, hvad dit næste skridt skal være for, at du når i mål med det, du ønsker.

Når du går hjem fra et malekursus hos mig har du blandt andet:

  • teknikker til at “angribe” det hvide lærred
  • viden om materialer
  • viden om at skabe dybde i et abstrakt kunstværk
  • mod på at udvikle dig med maleriet derhjemme
  • viden om komposition i et abstrakt kunstværk

Tidligere kursister udtaler:

“Hej Susanne, lige et ønske om god weekend herfra med ord som wau, respekt, humor og go energi… er fuldstændig “pjattet” med din evne til at videregive læring….. jeg er endnu høj af dit malekursus. De bedste hilsner herfra Jonna Munk”

“Mange tak Susanne for et helt fantastisk inspirerende og lærerigt kursus, jeg har fået alt det jeg ønskede mig og mere end det til min fortsatte malerejse ”

“Det har været en skøn weekend i farvernes og “slip dig løs” univers. Jeg er vild med Susanne Gemmer. Hun er god til hver enkelt og ved lige hvad der skal til. Både på den ene og den anden måde. Kan varmt anbefales”

“Tusind tak for et godt og lærerigt malekursus hos dig. Jeg glæder mig helt vildt til at komme hjem og arbejde med teknikkerne.”

“TAK for to fantastiske dage på dit malekursus. Du er en meget kompetent, ihærdig og dygtig underviser – jeg er dybt imponeret over dit engagement. Du forsøger at favne og rumme os alle, og du gør det fantastisk godt!”

“Af hjertet TAK for et par fantastiske dage på dit malekursus. Jeg lærte en masse og glæder mig til at komme hjem og arbejde videre med de nye teknikker”

“Hvor er jeg glad for, at jeg investerede i et malekursus hos dig. Inden tiden følte jeg, at 2.500 kr. var mange penge – men det er ingenting efter et par dage hos dig. Du giver ALT, hvad du har i dig. Er nærværende overfor hver enkelt deltager, og skubber os med en blid og fast hånd på en gang i den rigtige retning. Samtidig har du den skønneste energi og humor, og jeg er helt forelsket i dig og din kunst og ikke mindst omgivelserne. Maden ikke at forglemme var da også i særklasse. Jeg kommer på malekursus hos dig igen ingen tvivl om det!”

” TAK for et sjovt, udfordrende og meget lærerigt malekursus hos dig – jeg fik lært en masse og ser frem til at male hjemme. Måske jeg kommer igen, da jeg ikke er færdig med dig 🙂 “