Kreativ workshop hos Gemmer

Workshop d. 2-3. november (fuldt booket)

Workshop d. 29-30. august – (fuldt booket)

Workshop d. 23-24. maj (fuldt booket)

Workshop 13.05.18 (fuldt booket)

Male workshop d. 4-5. maj 2018 (fuldt booket)

Male workshop d. 23-24. februar 2018 (fuldt booket)

 

 

Er du interesseret i at deltage i en kreativ workshop, hvor vi giver den max gas med pensler, farver m.v., så kontakt mig for yderligere information.

Er du interesseret i ene undervisning, så send mig en mail eller kontakt mig på 40171711.

Som noget nyt tilbyder jeg også supervision af dine igangværende værker. Er du gået lidt i stå eller i tvivl om, hvad dit næste skridt skal være, så er dette måske en mulighed. Send op til max 7 værker, som du får feedback på. Kr. 900 der betales forud.

Tidligere kursister udtaler:

“Tusind tak for et godt og lærerigt kursus hos dig. Jeg glæder mig helt vildt til at komme hjem og arbejde med teknikkerne.”

 

“TAK for to fantastiske dage sammen med dig. Du er en meget kompetent, ihærdig og dygtig underviser – jeg er dybt imponeret over dit engagement. Du forsøger at favne og rumme os alle, og du gør det fantastisk godt!”

 

“Af hjertet TAK for et par fantastiske dage. Jeg lærte en masse og glæder mig til at komme hjem og arbejde videre med de nye teknikker”

 

“Hvor er jeg glad for, at jeg investerede i et kursus hos dig. Inden tiden følte jeg, at 2.500 kr. var mange penge – men det er ingenting efter et par dage hos dig. Du giver ALT, hvad du har i dig. Er nærværende overfor hver enkelt deltager, og skubber os med en blid og fast hånd på en gang i den rigtige retning. Samtidig har du den skønneste energi og humor, og jeg er helt forelsket i dig og din kunst og ikke mindst omgivelserne. Maden ikke at forglemme var da også i særklasse. Jeg kommer igen ingen tvivl om det!”

 

” TAK for et sjovt, udfordrende og meget lærerigt kursus hos dig – jeg fik lært en masse og ser frem til at male hjemme. Måske jeg kommer igen, da jeg ikke er færdig med dig 🙂 “