Handelsbetingelser

Webshoppen drives af:

Billedkunstner Susanne Gemmer
Biloftvej 1
6800 Varde

Cvr: 39870363

 

Betaling
Billedkunstner Susanne Gemmer modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mobilepay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms. Gælder for alle varer undtagen kunstværker, idet der ikke er moms på disse varer.

Billedkunstner Susanne Gemmer bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

 

Levering
Billedkunstner Susanne Gemmer afsender modtagne ordrer med GLS senest 2-3 hverdage efter modtagelse til nærmeste pakkeshop.

Fragt koster 62 kr,- uanset mængde

 

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af varen.

Billedkunstner Susanne Gemmer dækker ikke returneringsomkostninger.

 

Ved returnering og reklamationer rettes henvendelse til:

Billedkunstner Susanne Gemmer
Biloftvej 1
6800 Varde

 

Pakker sendt pr. efterkrav modtages ikke.

 

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes du venligst maile dine bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Vi yder 14 dages fuld returret på varer købt i webshoppen.
Perioden regnes fra den dag, hvor varen er afsendt fra vores lager.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Hvis du fortryder dit køb, skal dette anmeldes til os senest 14 dage efter købet, og varen returneres herefter til os omgående, og senest 5 dage efter, du har informeret os om, at du ønsker at returnere varen

Hvis du fortryder dit køb, skal dette omgående oplyses via mail på susanne@gemmer.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her

Varens stand, når du sender den retur:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Fortrydelsesret på malerkurser er ligeledes 14 dage, med mindre køb af et kursus sker indenfor en kortere periode forud for kursusstart. Tilmelding til malekursus er bindende, og depositum refunderes ikke med mindre kursusafholder aflyser kursus.

 

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@gemmer.dk