Udstillinger

Vil du se mine malerier i virkeligheden?

Så er den gode nyhed, at jeg heldigvis tit deltager på udstillinger og kunstmesser over hele landet, og jeg vil rigtig gerne møde dig og høre, hvordan mine malerier påvirker dig.

Indtil videre har jeg følgende udstillinger i kalenderen:

Hjerting Badehotel

Tilbagevendende udstilling, hvor jeg udstiller hvert år. Nyder virkelig at være i de hyggelige rammer og møde mine kunstinteresserede veninder for at nyde en frokost til udsigten ud over Vadehavet.

  • Juli & august 2023

Container Kunst

Hvert år deltager jeg i en kreativ udstilling sammen med cirka 40 andre kunstnere til Esbjerg Festuge. Vi har hver vores container på havnen, som vi indretter med udvalgte værker. Udover at jeg altid elsker at vise min kunst, er det sjovt at udstille midt i så stor en byfest.

  • 11-19. August 2023

Kunstrunden Sydvestjylland, censureret udstilling

  • Fredag-søndag påsken 2023

Kunst for alle

Mød mig og mere end 150  andre udstillere på The Art Fair “Kunst for alle”. Her kan du gå på opdagelse i en masse forskellige værker og kunstformer og mærke de forskellige indtryk, de giver dig.

  • 06.10 – 08.10. 2023

Lokomotivværkstedet, København

Maleri 110 x 100 cm

Works Art Fair, Århus

  • 8-10.  september 2023

Tidligere har jeg udstillet på bla. andet The Art Fair, Kunst For Alle Kbh, Nørhalne Kunst, Nordjylland, Kunstrunden Sydvestjylland Works Art Fair, Århus og på en række gallerier og kunstmesser samt i kunstforeninger.

 

Du finder også min kunst på Galleri Art Expo i Hørning, Galleri DaDa i Kolding,  samt Galleri P, Silkeborg, hvor jeg udstiller permanent.

Vil du gerne se på mine malerier hver dag?

Så grib fat i kunstforeningen på din arbejdsplads eller ring til mig på  40 17 17 11.

Jeg kommer gerne og udstiller med udvalgte værker.