Indret med kunst

Skal jeg hjælpe dig med at få kunsten ind i hjemmet?

Det kan være svært at forestille sig om lige dét maleri, man har forelsket sig i, passer i hjemmet og giver den energi, man godt kunne tænke sig. Det hjælper jeg dig gerne med at finde ud af.

Jeg hjælper ikke kun med at finde det maleri, der passer bedst ind hos dig, men jeg hjælper også med at indrette hele det rum, maleriet skal leve i, så du/I får den ro og energi ud af det, som du/I ønsker i rummet.

Jeg har gennem årene, i mine mange samtaler med skønne kunder på både udstillinger og i mit galleri, lagt mærke til, at mange køber kunst efter, hvordan det passer ind i deres hjem, og ikke efter hvilket maleri, der giver dem den rette følelse. Mit mål er at hjælpe med at købe kunst på den måde, hvor det føles rigtigt, og hvor maleriet er valgt med hjertet.

Kunst, i min verden, kan, ligesom mennesker, ikke sættes i kasser og systemer. Kunst skal leve og ånde, og det skal give mennesker glæde og energi – og ikke vælges ud fra farven på sofaen. Ved at putte kunsten i kasser ud fra f.eks. én bestemt farve, vil du automatisk udelukke en masse malerier på forhånd, som måske var skabt til dig, eller ville give dig en bedre energi end det, du endte med at vælge.

Derfor er mit mål at få dig til at mærke efter. Mærke, hvilket maleri, der giver dig den helt rette følelse. Det er det, jeg mener, at unik og god kunst skal. Herefter kan jeg hjælpe dig med at få dit hjem til at passe sammen med maleriet – og ikke omvendt.

Sammen finder vi det rette maleri

Hvis du er usikker på, hvilket maleri, der vil være det rette for dig, kommer jeg gerne hjem til dig med udvalgte malerier ud fra dine ønsker om stil, størrelse og farve. Sammen kan vi se malerierne i de omgivelser, de skal leve i og du kan mærke efter, hvilket maleri, der føles rigtigt.

 

Er du bevidst om, at du vil betragte maleriet frem for farven på sofaen, kan du måske selv mærke, hvilket maleri du ønsker at have hængende. Kan du det, hjælper jeg dig gerne med at indrette rummet, så dine møbler og interiør understøtter maleriet.

Jeg hjælper dig med at skabe ro i rummet

Der kan være mange grunde til, at det er lige nu, du vil forkæle dig selv eller andre med kunst. Måske er du førstegangskøber, måske skal du glæde andre med en flot gave, eller du har måske brug for ny kunst på væggen til at starte et nyt kapitel i dit liv.

Uanset hvilket grundlag, kan det at forære sig selv eller andre et maleri, være en følsom proces. Derfor tilbyder jeg at være assistancen på sidelinjen, eller den hjælpende hånd i hjemmet, når kunsten flytter hjem til dig. Jeg kan indrette det rum, hvor maleriet skal være, så du får ro i rummet indretningsmæssigt, og du kan føle dig tryg og hjemme.

Oftest er det stuen eller køkkenalrummet, jeg indretter med kunst, men jeg hjælper selvfølgelig også gerne med at indrette resten af dit hjem, hvis du ønsker det.

Bor du i nærheden af Varde, kan jeg hjælpe dig for ganske få tusinde kroner, da jeg tager 800 kr. i timen. Bor du længere væk, kan vi aftale, at jeg kommer forbi når jeg alligevel er i dit område for at udstille, så det bliver den billigste løsning for dig.

Prisen er inkl. moms og regnes ud fra min kørsel fra atelieret.

Du er også meget velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre om andre muligheder.

 

Har du brug for hjælp til indretning?

Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale.