Malekursus

2.995,00 kr.

Er du interesseret i at deltage i et ekspressivt malekursus, hvor vi giver den max gas med pensler, farver m.v., så er muligheden her.

Bemærk venligst, at kurser på onsdag/torsdage er kl. 10-16, og fredage kl. 15-21 samt lørdage kl. 10-16 på fre/lør hold.

NB: når du booker et malekursus i shoppen, så vælg “afhentning” under levering.

BEMÆRK, at det er muligt at indbetale depositum kr. 1.000 via mobilepay til 40171711 og restbeløb 1 måned før kursus start. (din tilmelding er bindende, og depositum returneres kun, hvis Susanne Gemmer aflyser kurset.
Ønsker du at tilmelde dig på denne måde, så send mail til susanne@gemmer.dk eller sms til 40171711.

Kategori: Varenummer (SKU): N/A

Beskrivelse

 

Er du interesseret i at deltage i et ekspressivt malekursus, hvor vi giver den max gas med pensler, farver m.v., så er muligheden her.

Jeg underviser og inspirerer kursister på små intense hold, da jeg ønsker, der er masser af tid til individuel sparring med den enkelte kursist på mine malekurser. Jeg giver alt, hvad jeg har i mig for, at du udvikler dig max, når du er hos mig. Det sker i et trygt, sjovt og energetisk miljø, hvor der er masser af tid til at introducere dig til det ekspressive abstrakte maleri.

Mange føler, det kan være svært at “angribe” det store hvide lærred, men ved hjælp af simple teknikker hjælper jeg dig i gang – og det er SJOVT, og vi skal gi´den max gas sammen ?

Et ord der går igen, når jeg spørger mine kursister, hvad de får ud af at komme på malekursus hos mig er, at der er en god energi og stemning på mine hold samt, at jeg har en meget stor indfølingsevne overfor den enkelte. Jeg guider dig i den retning, der er rigtig for dig og din kreative proces, og jeg har øje for, hvad dit næste skridt skal være for, at du når i mål med det, du ønsker.

Når du går hjem fra et malekursus hos mig har du blandt andet:

  • teknikker til at “angribe” det hvide lærred
  • viden om materialer
  • viden om at skabe dybde i et abstrakt kunstværk
  • mod på at udvikle dig med maleriet derhjemme 
  • viden om komposition i et abstrakt kunstværk

Husk, at det nu er muligt at købe maling og lærreder, hvis du ikke har noget i forvejen. Tjek udvalget under “kunstnerartikler” i shoppen på siden, eller kontakt mig for yderligere oplysninger. Det er en god ide at forudbestille nogle lærreder, så du er sikker på, at jeg har dem på lager, når du kommer på malekursus. Husk, det er fuldstændig i orden, hvis du medbringer egne materialer.

NB: prisen inkluderer et lækkert måltid mad fredag aften og lørdag middag samt kaffe/te og snacks. Dette gælder naturligvis også på hverdagshold onsdag-torsdag kl. 10-16.

Der forefindes staffelier i mit atelier.

 

NB: når du booker et malekursus i shoppen, så vælg “afhentning” under levering.

Yderligere information

Datoer

25.10-26.10.2024