kunstkort 14
Kunstkort – Dreams
7. september 2018
Kunsttryk Susanne Gemmer
Kunsttryk 1
10. oktober 2018

Malekursus

2.700,00 DKK

Er du interesseret i at deltage i et ekspressivt malekursus, hvor vi giver den max gas med pensler, farver m.v., så er muligheden her.

Jeg underviser kursister på små intense hold, da jeg ønsker, der er masser af tid til individuel sparring med den enkelte kursist på mine malekurser. Jeg giver alt, hvad jeg har i mig for, at du udvikler dig max, når du er hos mig. Det sker i et trygt, sjovt og energetisk miljø, hvor der er masser af tid til at introducere dig til det ekspressive abstrakte maleri.

Mange føler, det kan være svært at “angribe” det store hvide lærred, men ved hjælp af simple teknikker hjælper jeg dig i gang – og det er SJOVT, og vi skal gi´den max gas sammen ?

Et ord der går igen, når jeg spørger mine kursister, hvad de får ud af at komme på malekursus hos mig er, at der er en god energi og stemning på mine hold samt, at jeg har en meget stor indfølingsevne overfor den enkelte. Jeg guider dig i den retning, der er rigtig for dig og din kreative proces, og jeg har øje for, hvad dit næste skridt skal være for, at du når i mål med det, du ønsker.

Når du går hjem fra et malekursus hos mig har du blandt andet:

  • teknikker til at “angribe” det hvide lærred
  • viden om materialer
  • viden om at skabe dybde i et abstrakt kunstværk
  • mod på at udvikle dig med maleriet derhjemme 
  • viden om komposition i et abstrakt kunstværk

Husk, at det nu er muligt at købe maling, lærreder og pensler, hvis du ikke har noget i forvejen. Tjek udvalget under “kunstnerartikler” i shoppen på siden, eller kontakt mig for yderligere oplysninger.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Beskrivelse

Tid:

NB: Marts holdet: fredag kl. 09-15 og lørdag kl.10-16 alle øvrige hold er fredag kl. 15-21 og lørdag kl. 10-16

Sted: Mit atelier, Biltoftvej 1, Næsbjerg, 6800 Varde

OBS: du  har nu mulighed for at købe gode lærreder i forskellige størrelser samt 2 gode kvaliteter maling (System 3 og Maimeri) samt pensler/spartler. Tjek shoppen under kunstnerartikler eller send mig en mail, hvis du ikke finder den/de størrelser, du ønsker.

Materialeliste:

Lærreder, ikke for få og ikke for små, 5-6 styk plejer at være passende.

Maling, masser af titanium hvid (studie kvalitet eller derover – ikke farver med lav farvepigment som i byggemarkeder og lign.) System 3 er et udmærket studie fabrikat f.eks.

Pensler, spartler også store brede/lange

Klude, spand til vand og pensler, noget til din maling, afdækning til gulvet

Lidt akvarelpapir, kul og farvekridt

Pris: kr. 2.700. Prisen inkluderer frokost lørdag samt kaffe/te og snacks begge dage.

Din tilmelding er bindende, og kursusgebyr refunderes kun, hvis undertegnede aflyser kurset pga. sygdom eller lign.

NB: ønsker du at købe lærreder af en god kvalitet af mig, er det også muligt – forudbestilling nødvendig. Endvidere er det muligt at anvende mine materialer i form af maling og pensler om ønsket, prisen herfor er 375 kr. Betales ved tilmelding, send gerne en mail herom, hvis dette ønskes. Beløbet overføres til mobilepay 202297.

 

 

Yderligere information
Datoer

21-22.02.2020, 13-14.03.2020, 15-16.05.2020, 12-13.06.2020